Voor jezelf

Ben je benieuwd wat ik als professional organizer voor jou kan betekenen? Op deze website vertel ik wat meer over mijn aanpak, mijn cliënten en mijn drijfveren. Laten we anders een afspraak maken voor een eerste gesprek zodat we kunnen bespreken wat je opgeruimd wil hebben (huis, hoofd, werkplek?). Dan kijken we of er een klik is en of we daarna samen aan de slag kunnen gaan. Mijn nummer is +31 6 226 981 66.
Enne, als ik aan het werk ben, doe ik dat met volle aandacht en staat mijn voicemail aan. Spreek gerust een boodschap in, dan bel ik je terug.

opgeruimd-voor-jezelf

“Eindelijk zijn mijn spullen geen ‘onbedwingbare berg’ meer.”

ondersteuning-voor-een-ander

Voor een ander

Je hebt in je omgeving gezien dat iemand de hulp van een professional organizer best zou kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat die bijvoorbeeld langdurig ziek is of omdat er iets is voorgevallen waardoor het nu even wat moeilijk gaat, zoals een scheiding, een overlijden of een ontslag. Je kunt die persoon helpen door hem of haar in contact te brengen met mij. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kostenloos. En alleen al het feit dat jij dit regelt, kan voor hem of haar al een wereld van verschil betekenen.

“Eindelijk kan ik weer genieten van mijn huis.”

Problematische verzamelaars

Sinds een tijd werk ik met cliënten die dwangmatig verzamelen. Afstand doen van spullen kan heel moeilijk zijn en levert sommigen angst en stress op. Ook kan er sprake zijn van sociaal isolement. Stap voor stap begeleid ik cliënten naar een leven met meer overzicht. Met respect voor hen én hun spullen. Samen zoeken we naar oplossingen voor de ontstane situatie. Soms in samenspraak met wijkcoaches of andere begeleiders.

uitzicht-voor-problematische-verzamelaars

“Fijn dat je me volgt in mijn tempo”